Individuele rondreis op Sumatra met privé chauffeur

Bent u toe aan een unieke droomvakantie? De individuele rondreis door Sumatra van Indonesie reizen op maat biedt u een vakantie vol authentieke cultuur en oogstrelende en zeldzame natuur. U krijgt een privé chauffeur en ervaren privé gidsen die uw gezin, familie of vriendengroep de hoogtepunten van dit tropische Indonesische eiland laten zien. Tijdens de individuele rondreis door Sumatra hoeft u alleen maar ontspannen te genieten.

De voordelen van een individuele rondreis Sumatra

Naar aanleiding van uw wensen stellen we voor uw gezelschap het ideale vakantieprogramma op maat samen. De individuele rondreis door Sumatra sluit altijd naadloos aan bij uw behoeften, ook als u reist met kleine of grote kinderen. Als u onderweg toch iets anders wilt, passen we het reisschema gewoon voor u aan. U wordt begeleid door een privé chauffeur en lokale gidsen die Nederlands spreken die u zonder problemen naar die moeilijk bereikbare voederplaats van de Orang Oetans brengen. U leert tijdens de individuele rondreis Sumatra echt in alle facetten kennen. Zo komt u in aanraking met de lokale bevolking en ervaart u hoe het is te leven in een kampong of op het platteland tijdens een fietstocht of een bezoek aan een privé plantage.

Via een individuele rondreis Sumatra leren kennen

Een individuele rondreis door Sumatra biedt de perfecte balans van schitterende natuur en gevarieerde rijke cultuur. Tijdens een jungletrek door het regenwoud komt u oog in oog te staan met Orang Oetans, gibbons, en andere wilde dieren. Daarnaast kent Sumatra ook prachtige watervallen en verkoelende berggebieden. De culturele rijkdom van Sumatra doet zeker niet onder voor de biodiversiteit. Met ongeveer 52 verschillende talen en een geschiedenis die is beïnvloed door handelaren uit allerlei windstreken is er een grote diversiteit aan leefgemeenschappen. Tijdens uw individuele rondreis door Sumatra kunt u het Sultan Deli paleis bezoeken, maar ook traditionele dorpjes, waar de tijd lijkt te hebben stilgestaan.

Individuele rondreis Sumatra met persoonlijke service

Bij Indonesie reizen op maat staan uw wensen voorop. Bovendien betaalt u bij ons geen extra toeslag in het hoogseizoen en weet u van tevoren precies wat u moet betalen. Wij doen er alles aan om u een ontspannen en unieke reis te bezorgen. Op onze site staan een aantal voorbeeld reizen, zodat u alvast een beetje kunt fantaseren over uw eigen droomvakantie. Heeft u nog vragen of behoefte aan meer informatie over de individuele rondreis door Sumatra? U kunt altijd vrijblijvend contact opnemen met ons via de contact pagina.

Wij helpen u graag.

Over Sumatra

12 Daagse rondreis Sumatra

Sumatra (of Sumatera) is het op vijf na grootste eiland van de wereld, ongeveer 470.000 km² groot. Sumatra heeft ongeveer 50 miljoen inwoners en hoort bij Indonesië.

Meer informatie

Prive rondreis Sumatra

Prive rondreis Sumatra

Een rondreis geheel op maat gemaakt voor u. Als u niet voldoende tijd heeft voor de 11 of 12 daagse rondreis kunt u ook een 6-7 daagse rondreis maken inclusief Bukit Lawang (Bohorok), waar de orang-oetan nog in het wild leeft.

U kunt samen met ons uw programma en hotelkeuze bepalen.

Lees verder