Een individuele rondreis naar Java in eigen tempo

Wilt u samen met uw gezin, vrienden of familie het authentieke Java leren kennen en toch alle vrijheid om in eigen tempo te reizen? Een individuele rondreis door Java van Indonesië reizen op maat is dan de ideale keuze. Samen met u stellen we een reis op maat samen die naadloos aansluit bij al uw wensen. Een eigen chauffeur en privé gidsen brengen u naar de mooiste plekjes van dit tropische eiland. U hoeft alleen maar te ontspannen en te genieten.

De voordelen van een individuele rondreis Java met Indonesië reizen op maat

De ervaren Nederlands sprekende gidsen brengen u in contact met de lokale bevolking en vertellen u alles wat u wilt weten. Zij kennen precies het moment waarop u de Borobudur kunt bezoeken zonder drommen andere toeristen en nemen u mee naar bijzondere plekken die toeristen niet kennen. U verblijft in kleinschalige en gastvrije accommodaties. De individuele rondreis door Java kent geen vaste reisschema’s dus u bepaalt voor hoeveel dagen en wanneer u wilt vertrekken. Of u nou komt als gezin met kleine of grote kinderen, met een groep vrienden of familie, samen met jullie stellen we het ideale reisprogramma samen. Zelfs onderweg kan het programma desgewenst aangepast worden!

Via een individuele rondreis Java leren kennen

Het Indonesische eiland Java heeft alles voor een droomvakantie: authentieke cultuur, levendige historische stadjes en oogstrelende natuur, zoals woeste vulkanen. Tot de mogelijkheden tijdens de individuele rondreis door Java behoren: kennismaken met eeuwenoude gebruiken, een avontuurlijke tocht per jeep, zwemmen bij watervallen of in kratermeren, het bezoeken van wereldberoemde tempels of het slenteren door historische stadjes. Ook voor lekker shoppen of luieren op een tropisch strand kan tijd gemaakt worden. Wilt u alle toeristische hoogtepunten zien of juist weg van de toeristische massa? Het kan allemaal, want de individuele rondreis door Java combineert de voordelen van een individuele reis met een rondreis onder begeleiding van gidsen.

Specialist in ontdekkingstochten met een individuele rondreis Java

Door de lange ervaring van onze gidsen met ontdekkingstochten in Indonesië, bent u verzekerd van een vakantie die tot in de puntjes geregeld is. Bovendien zijn de prijzen transparant en rekenen wij geen toeslag voor het hoogseizoen. Wilt u alvast vakantie voorpret? Laat u dan vooral inspireren door de voorbeeldprogramma’s van de individuele rondreis Java op onze site. Heeft u nog vragen of wilt u meer weten over de mogelijkheden van een individuele rondreis door Java? Neem gerust vrijblijvend contact op via de contact pagina.

Over Java

Over Java

Java (Indonesisch: Jawa) is een eiland in de Republiek Indonesië. Het eiland is 132.000 km² groot (ruim drie keer zo groot als Nederland) en heeft meer dan 138 miljoen inwoners.

Lees verder