Rondreis door Sumatra boeken? Indonesie rondreizen bij Indonesie reizen op maat

165 tuk tukschiereiland op samosir

Wilt u een prachtige rondreis door Sumatra maken? Bij Indonesie reizen op maat ontdekt u de mooiste bezienswaardigheden en de ongerepte natuur van Indonesië en Sumatra. Als dé specialist voor Sumatra rondreizen mag u van ons niet alleen de beste service verwachten, maar ook een compleet verzorgde rondreis die niets te wensen overlaat.

Sumatra is een prachtig eiland in Indonesië welke buiten de adembenemende natuur om ook prachtige cultuur te bieden heeft. Bent u op zoek naar een rondreis met een perfecte balans tussen ontspanning, cultuur en bezienswaardigheden? Boek dan een rondreis door Sumatra bij Indonesie reizen op maat en ontdek de diversiteit van dit prachtige eiland.

Maak een trektocht door de jungle van Bukit Lawang en ontdek met eigen ogen de thuisbasis van de orang-oetan. Naast deze prachtige dieren kunt u tijdens deze rondreis door Sumatra ook olifanten zien in hun eigen habitat. Een onvergetelijke ervaring welke voor altijd een blijvende herinnering zal zijn.

Natuurlijk mogen hoogtepunten als de Harau vallei, waar imposante rotswanden de indrukwekkende watervallen herbergen, niet ontbreken. Een rondreis maken door Sumatra bij ons is een onvergetelijke ervaring die van A tot Z voor u verzorgd wordt. Het enige wat u hoeft te doen is genieten van al het moois wat Indonesië en Sumatra te bieden hebben.

Verzorgde rondreis door Sumatra maken bij Indonesie reizen op maat

We hebben een 12 en 11 daagse voorbeeld rondreis op de site gezet. Deze zijn ter inspiratie, maar u kunt deze natuurlijk ook selecteren of aanpassen naar uw specifieke wensen. De variaties hierin zijn deze legio; korter, langer, samenvoegen. Tijdens deze verzorgde rondreis nemen we u mee naar de meest bijzondere en mooiste plaatsen van het eiland Sumatra, en maakt u kennis met de prachtige cultuur en de plaatselijke bevolking. Ontdek echte plantages en aanschouw de prachtige flora en fauna in het regenwoud die Sumatra zo bijzonder maken.

Deze rondreis door Sumatra is een once in a lifetime experience waarbij u uiteraard kunt rekenen op de beste service en kwaliteit. Wij laten u kennis maken met dit adembenemende eiland waarbij het u tijdens de reis aan niets zal ontbreken. Overnacht in romantische lodges en cottages waarbij de sfeer van Sumatra duidelijk te zien én te voelen is.

Uiteraard wordt u tijdens de rondreis door Sumatra bijgestaan door een ervaren Nederlandse of Engels sprekende lokale gids. Op deze manier worden u verhalen en wetenswaardigheden ten gehore gebracht die de charme van Sumatra extra benadrukken. Wilt u een rondreis maken door Sumatra? Laat deze dan verzorgen door Indonesie reizen op maat.