Voor een individuele rondreis Java Bali kiest u voor Indonesie reizen op maat

Wie droomt er nu niet van, het maken van een reis naar Java en Bali? Er valt zoveel te ontdekken in deze regio, dat het niet voldoende is om vanuit een plaats bezienswaardigheden te gaan bekijken. De beste manier om de landen te bekijken, is door een rondreis. Een individuele rondreis door Java en Bali boekt u natuurlijk bij Indonesie reizen op maat.

Een rondreis verzorgd door Indonesie reizen op maat

91 kebun raya botanische tuin met het voormalige presidentiele paleis

Wanneer u bij ons een individuele rondreis door Java en Bali boekt, dan reist u met uw eigen gezelschap, bijvoorbeeld uw eigen gezin of met een groep vrienden. Wij bieden u een rondreis waarbij u door een eigen chauffeur in een minibus voorzien van airco wordt vervoerd. Vaak is er ook een gids op de rondreis aanwezig die uitgebreid kan vertellen over alle te bezoeken locaties. Flexibiliteit van ons als reisorganisatie staat hoog in het vaandel. Wij zullen de rondreis dan ook volledig aanpassen op uw wensen, ook indien u tijdens de reis nog iets wilt aanpassen.

De voordelen van reizen met Indonesie reizen op maat

Reizen met ons heeft vele voordelen. Uiteraard zijn wij flexibel en passen we de reis volledig op uw wensen aan. Daarnaast is er geen sprake van vaste vertrek- en aankomstdata. Ook staan wij in nauw contact met de lokale bevolking, wat een gunstig effect op het verloop van de reis zal hebben. Wij besteden het grootste deel van de kosten tijdens de rondreis lokaal, waardoor dit een positief effect zal hebben op de lokale economie. U reist onder begeleiding van Nederlands sprekende gidsen. Onze prijsstelling is transparant waarbij er tijdens het hoogseizoen geen toeslagen zullen worden berekend.

Een individuele rondreis door Java en Bali boeken

Wilt u de reis van uw leven maken en kiest u voor een individuele rondreis door Java en Bali, dan kiest u natuurlijk voor Indonesie reizen op maat. Voor meer informatie, een reisvoorstel of vrijblijvend advies neemt u contact met ons op en wij helpen u graag verder. U bereikt ons eenvoudig door te bellen of te mailen. Graag ontvangen wij zoveel mogelijk details over de door u gewenste reis zodat we dit zo goed mogelijk op uw wensen kunnen afstemmen. Denk hierbij aan vertrekdatum en verblijfsduur. Hopelijk tot snel!